Om ISGK

419511_10150591415543848_1075127839_n

DM i Indoorskiing vil blive afholdt i ISGK i Rødovre, som rummer én af landets få indendørs skimuligheder.

Indoor Ski, Golf og Konferencecenter (ISGK) åbnede dørene d. 25. november 2005 under navnet IndoorSki og har allerede fra første sæson haft flere tusinde skiløbere på bakkerne hvert år. I 2007 fik indehaveren, Rolf Tybjerg-Pedersen, prisen som Årets Skiløber for sit arbejde med IndoorSki og succesen fortsætter nu på 10. år.

ISGK har åbent hele året og tilbyder alt fra meget teknisk træning til en sjov aktivitet ved det næste firmaarrangement eller den næste polterabend. ISGK er samlingspunkt for skisporten i Danmark med officielle samarbejder med Danmarks Skiforbund, Den Danske Skiskole og flere skiklubber.

Her kan du møde eliteskiløberen, der er i gang med sin fysiske og tekniske træning, de skiløbere, som ønsker lidt forberedelse inden skiferien, nybegynderen, der skal have introduceret den grundlæggende teknik bag skiløb samt motionisten, der ønsker at vedligeholde den fysiske form og så videre – kort sagt: IndoorSki er for alle, der elsker ski og snowboard!

Den anvendte skiløbsteknik er den samme, som anvendes ved skiløb i sne. Indendørs skiløb giver derfor en rigtig god teknisk og fysisk træning. Du kan bruge ISGK til at holde dig i god teknisk og konditionsmæssig grundform hele året, og du kan træne intensivt op til skiferien. Som skiløber eller snowboarder mindsker du således risikoen for skader og tager samtidig forskud på skiskolen før skituren. Du vil derfor føle dig langt mere sikker på bakkerne og have teknikken frisk i kroppen, når du endelig tager af sted.

De to bakker har hver en skibar overflade på 5 x 9,5 m., kan hæves og sænkes samt hastighedskontrolleres fra 0 – 35 km/t efter ønsket sværhedsgrad. Underlaget er et tæt vævet nylontæppe (MAXX-GRASS™), som inden skiløbet oversprøjtes med vand. Vandet på nylonen giver en glat overflade, så man oplever det samme glid som i skiløb på sne.

Er du interesseret i at vide mere om skibakkerne, kan du kontakte Rolf Tybjerg-Pedersen, der samtidig fungerer som Maxxtracks’ mand i Danmark. Skriv til rolf@isgk.dk.

Se mere og book tid på bakken på ISGKs hjemmeside eller ring på tlf. 70 25 25 10

Du finder ISGK på Egegårdsvej 76, 2610 Rødovre

Screen Shot 2015-08-03 at 10.32.00

Leave a comment